هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زلزله در میمند فارس حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟
سرخط خبرها

اسید‌های چرب امگا ۳ چه تاثیری بر بدن انسان دارند؟

  • کد خبر: ۱۷۶۱۳۷
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
اسید‌های چرب امگا ۳ چه تاثیری بر بدن انسان دارند؟
امگا ۳ ممکن است از سلامت سلول‌های گوش داخلی محافظت کند یا واکنش‌های التهابی متوسط به صدا‌های بلند، مواد شیمیایی یا عفونت‌ها را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  این مطالعه که بیش از ۱۰۰ هزار نفر در بریتانیا را مورد بررسی قرار داد، یک رابطه معکوس بین سطح اسید دوکوزاهگزانوئیک خون و مشکلات شنوایی پیدا کرد؛ افراد بین ۴۰ تا ۶۹ سال با سطوح اسید دوکوزاهگزانوئیک بالاتر، ۸تا ۲۰ درصد کمتر مشکلات شنوایی مرتبط با سن را نسبت به افرادی که سطح اسید دوکوزاهگزانوئیک کمتری داشتند، تجربه کردند. هر چه اسید دوکوزاهگزانوئیک در خون بیشتر باشد، توانایی شنوایی بهتر به نظر می‌رسد.

محققان پیش از این دریافتند که سطوح بالاتر اسید دوکوزاهگزانوئیک با خطر کمتر بیماری قلبی، اختلالات شناختی و مرگ مرتبط است. محققان این تحقیقات را گسترش می‌دهند تا نقش اسید دوکوزاهگزانوئیک را در حفظ عملکرد شنوایی و کمک به کاهش خطر کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن بیابند.

با این حال، محققان در تفسیر این نتایج احتیاط را توصیه کرده‌اند. اگرچه ارتباط بین اسید دوکوزاهگزانوئیک و شنوایی قابل‌توجه است، ماهیت مقطعی این مطالعه به این معنی است که نمی‌تواند به‌طور قطع ثابت کند که اسید دوکوزاهگزانوئیک مسئول حفظ شنوایی است. همچنین نمی‌تواند ثابت کند که کمبود اسید دوکوزاهگزانوئیک به کاهش شنوایی کمک می‌کند.

این تحقیق بر اهمیت اسید‌های چرب امگا ۳، به ویژه اسید دوکوزاهگزانوئیک، در حفظ سلامت و کاهش سرعت کاهش عملکرد‌های مختلف بدن مرتبط با پیری تأکید می‌کند. امگا ۳ ممکن است از سلامت سلول‌های گوش داخلی محافظت کند یا واکنش‌های التهابی متوسط به صدا‌های بلند، مواد شیمیایی یا عفونت‌ها را کاهش دهد.

مصرف امگا ۳ تا حد زیادی سطح اسید دوکوزاهگزانوئیک را در خون و بافت‌های ما تعیین می‌کند، زیرا بدن ما فقط می‌تواند مقدار محدودی اسید دوکوزاهگزانوئیک تولید کند. مصرف منظم غذا‌های دریایی یا مکمل‌های غذایی می‌تواند این سطوح را افزایش دهد.

شواهد قوی وجود دارد که نشان می‌دهد سطوح بالای اسید‌های چرب امگا ۳ خون مفید است. ماهی‌های چرب و مکمل‌های امگا ۳ هر دو منابع غذایی خوبی هستند.

تخمین زده می‌شود که ۲۰ درصد از جمعیت جهان، بیش از ۱.۵ میلیارد نفر، با کم شنوایی زندگی می‌کنند و با افزایش سن جمعیت جهان، انتظار داریم این تعداد افزایش یابد و هر پیشرفتی که بتواند این وضعیت گسترده را کاهش دهد یا از آن جلوگیری کند قابل توجه است.

عوامل محیطی، ژنتیک و دارو‌ها می‌توانند بر کاهش شنوایی تأثیر بگذارند بنابراین، یافتن راه‌هایی برای کاهش خطر آن مهم است. روش‌های سنتی شامل محافظت از گوش در برابر صدا‌های بلند و مراجعه به پزشک برای عفونت‌هاست با این حال، نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که رژیم غذایی، به ویژه افزایش دریافت امگا ۳، ممکن است ابزار قدرتمند دیگری در حفظ سلامت شنوایی باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->